Sidste weekend var helt fantastisk. Det er godt nok et par dage siden, men jeg har ikke haft tid til at skrive om den før nu.

Fredag spiste Frank og jeg frokost i “Den Grønne Kælder”, som er Københavns bedste vegetarrestaurant. Sandsynligvis er det Danmarks bedste vegetarrestaurant. Jeg har kommet der siden stedet lå i Klareboderne og jeg elsker det. Det er en restaurant hvor jeg føler mig godt tilpas, lige så snart jeg træder ind af døren.

Den grønne kælder.

Det er altid spændende at komme en tur i “Den Grønne Kælder”. De ændrer nemlig menu-kortet hver mandag, så der er altid et væld af nye og spændende retter at vælge imellem. Når maden bliver serveret bugner tallerkenerne af sunde, sprøde og farvestrålende grøntsager. 80% af alle deres varer er økologiske, så det kan simpelthen ikke blive sundere.

Den grønne kælder.
“Den Grønne Kælder” er et stille, roligt, hyggeligt og upretentiøst sted. Når jeg går derfra, så føler jeg mig simpelthen lykkelig. Det lyder måske lidt højspændt, men det er virkelig sandt. Jeg føler mig glad, sund, mæt og fyldt med både velbehag og energi. Hvis jeg føler mig lidt vintertræt eller hvis batterierne bare er blevet lidt flade, så hjælper det altid med en tur i “Den Grønne Kælder”.

Når man er vegetar eller veganer, så er det ikke altid så nemt at gå ud og spise. Der er jo ikke ret mange steder at vælge imellem. Men bare jeg altid har “Den Grønne Kælder” så skal jeg ikke klage. Jeg har skrevet mere om Den Grønne kælder i dette indlæg: International veganerdag.

Den Grønne Kælder

Pilestræde 48

1112 København K

Tlf: 33 93 01 40

Bagefter gik vi til Perchs Thehandel, hvor jeg altid køber min the. Det er så dejligt at komme ind i den gamle butik og mærke alle de mange dufte som kildrer en i næsen.

Perchs Thehandel

Lørdag aften gik vi tidligt i seng. Søndag stod vi tidligt op, for vi skulle jo se prinsesse Isabellas barnedåb i fjernsynet.

Solen skinnede og vejret var dejlig lunt. Derfor besluttede vi at cykle en tur til Ikea. Jeg skulle bare købe nogle flere thekopper. Men vejret var så dejligt, at jeg lokkede Frank til at fortsætte og så kørte vi til Frederiksdal. Det var en dejlig tur. Det er et skønt sted og det er ikke uden grund, at så mange digtere fra 1800-tallet har lovprist Frederiksdal i deres værker. Frank lokkede mig ud at sejle kano på Mølleåen. Det har jeg aldrig prøvet før, men det er bestemt ikke sidste gang. Det var både sjovt og hyggeligt.

Det har været en fantastisk dejlig weekend.

Kano på Mølleåen.

Reklamer