Nu er det snart jul. Min julemiddag bliver kartofler med blomkål, selleribøffer og persillesovs. Bagefter er der pandekager med vanilieis fra tofuline. Det er en utrolig lækker is uden mælk eller æg, som er meget populær blandt veganere og mennesker som er laktoseintolerante. Der er sikkert nogen som vil mene at det slet ikke er julemad og det har de naturligvis ret i. Men når man er alene hjemme juleaften, så har man i hvert fald det privilegium, at man kan spise sine livretter!

Frank skal være sammen med sin familie, men bagefter kommer han hjem til mig. Vi har købt en masse slik fra VeganEssentials, der er figner, dadler og brændte mandler, og Frank har lavet konfekt. Vi skal se julefilm hele natten og hele 1. juledag. Jeg har “Polarekspressen” og “The nightmare before christmas” på DVD. For nyligt købte jeg også “Jul i den gamle trædemølle”. Jeg kan stadig huske da de viste den i fjernsynet for mange år siden. Jeg var vild med den og jeg glæder mig til at se den igen. Den varer 6 timer, så vi kommer ikke til at kede os.

Det bedste som jeg har oplevet i 2007 er at jeg begyndte denne blog – jeg synes faktisk det er det bedste der er sket for mig i mange år. Derfor vil jeg slutte med at takke for jeres opmærksomhed, jeres interesse og alle jeres kommentarer. Men jeg har besluttet at holde fri mellem jul og nytår. Derfor kommer der ikke flere indlæg på bloggen før til januar.

Glædelig jul og godt nytår.

Jeg slutter med Wham og “Last Christmas”. Husk: det bliver ikke jul før du har hørt “Last Christmas” mindst 100 gange. Hvis du selv synger med, bliver det jul når du har hørt og synget den 50 gange. 😉

Reklamer