Amalienborg med dronningens flag.

Det er den 16. april og dronning Margrethe fylder 70 år – derfor har jeg selvfølgelig været på slotspladsen for at vinke. I år fulgtes jeg med et par gamle venner, deres to børn og en svigerfar. Vi mødtes klokken 11 og spadserede mod Amalienborg – sikke mange mennesker der var over det hele. Det var tydeligt, at der var mange flere mennesker end der plejer at være – MANGE FLERE. Hele området omkring Amalienborg var en stor menneskeprop!

Jeg plejer, at gå ind på slotspladsen fra havnesiden, men det var umuligt i år. Der var allerede så mange mennesker, at vi blev stoppet af en betjent som bad os gå hele vejen uden om…. og sikken en voldsom trængsel der var, da det endelig lykkedes os at komme ind på slotspladsen.Vi stod som sild i en tønde.

Men stemningen var i top, da hele kongefamilien kom ud på balkonen klokken 12. Vi vinkede, råbte hurra til dronningen og så da Prins Henrik løftede prinsesse Isabella lidt for højt! Det hele var overstået på 5 minutter, men det er altid hyggeligt at være med alligevel.

Hele kongefamilien på balkonen.

Dagens stunt - Prins Henrik løfter prinsesse Isabella

Reklamer