Tofuline is - super MUMS.

Det er rabarber sæson og JEG ELSKER RABARBER. De kan bruges til alverdens retter, men jeg synes den nemmeste måde er den allerbedste – og det er jo ikke så dårligt. Jeg er ret vild med rabarberkompot med pandekager og Tofuline is, som er vegansk; der er ingen mælk i og derfor er den også velegnet til folk med mælkeallergi. Jeg garanterer for, at den er mindst lige så god, lækker og cremet som flødeis…. vi er faktisk en hel del mennesker som mener, at den er meget bedre! Man kan købe Tofuline is i Irma og de fleste supermarkeder.

Rabarberkompot:

200 g. rabarber

1 dl vand

1 spsk sukker

1 tsk vaniljesukker

en smule revet citron skal

Vask rabarberne, skær roden fra og skær stilkene i stykker på 1-2 cm. Smid dem i en lille gryde, tilsæt resten af ingredienserne og lad det hele koge et par minutter. Længere tid tager det faktisk ikke. Så skal rabarber kompotten bare køle af.

Pandekager, 4 stk:

1 dl mel

2 dl sojamælk med vaniljesukker

½ tsk bagepulver

et nip fint salt

1 tsk rapsolie

Rør det hele godt sammen og steg pandekagerne på panden.

Derefter skal det hele bare anrettes lidt lækkert på en tallerken og så er der serveret! 😀

Verdens bedste rabarber dessert

Reklamer