Økologiske valnødder

Dette er en af den slags kager, som man lige kan bakse sammen på 5-7 minutter – og den smager dejligt. Den smager endnu bedre sammen med en god kop the. Det er lige det man har brug for, mens det er så koldt og der ligger sne på alle tagene: varm the og en lækker chokoladekage!

3,5 dl hvedemel
3 spsk kakao
1 tsk bagepulver
2,5 dl sukker
1/4 tsk salt
½ dl rapsolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk vanilje ekstrakt
2,5 dl koldt vand
75 g groft hakkede valnødder

Bland mel, kakao, bagepulver, sukker og salt godt sammen i en skål.

Tilsæt rapsolie, æblecidereddike, vanilje ekstrakt og vand – rør igen det hele godt sammen og tilsæt valnødderne.

Hæld dejen i en franskbrødsform.

Bages 30-35 minutter ved 180 grader. Tjek kagen med en tændstik.

Nem chokoladekage med valnødder

Reklamer