Der er nok dem som vil hævde, at denne ret ikke har noget med spaghetti bolognese at gøre. De har formodentlig ret, men jeg holder fast i navnet, da jeg ikke kan finde på noget bedre!

Det er en hurtig ret, som er meget fyldig og mættende!

1 stort løg
1 rød peber
3 fed hvidløg
1 squash
majs efter smag og behag
100 g champignon
150 g tofu
2 ds flåede tomater
2 spsk konc. tomat
2 laurbærblade
3 tsk basilikum
2 tsk oregano
3 spsk tamari
½ dl havrefløde
Skær alle grønsager i små stykker

Steg løg og rød peber i et par minutter i en stor gryde. Tilsæt hvidløg, squash, majs og champignon. Steg yderligere et par minutter. Skær tofu i små stykker – eller smuldr den. Jeg synes det sidste er nemmest. Tilsæt tofu, flåede tomater, konc. tomat og krydderier.

Lad det koge 10 minutter før man tilsætter tamari og havrefløde, hvorefter man smager det til med salt.

Spises med pasta eller spaghetti, og hvidløgsflutes!

Vegansk spaghetti bolognese med tofu

 

Reklamer