Spinatpandekager

Man kan sagtens lave pandekager uden æg og mælk. Det er slet ikke noget problem. Mine fyldte spinatpandekager er noget af det lækreste man overhovedet kan forestille sig….. jeg lyver ikke!

8-9 pandekager:

3 dl hvedemel
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
4 dl sojamælk
50 – 100 g OPTØET hakket spinat(5-10 kugler)
1 spsk rapsolie.

Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt sojamælk og rapsolie – rør det godt sammen. Tilsæt hakket, optøet spinat. Pandekagerne steges i plantemargarine på en pande.

Grønt fyld:

1 løg
300 g brune champignon
200 g frisk spinat
2 fed hvidløg
Salt
15 cherrytomater

Hak løget og skær champignon i skiver.

Steg løget på panden. Tilsæt hvidløg, champignon og spinat – steg til det falder sammen. Tilsæt salt og cherrytomater som er skåret i halve – vend dem i retten og sluk for panden efter 10 sekunder.

Så skal det bare anrettes på en tallerken! Mega nemt og super, superlækkert!

Spinatpandekager med grønt fyld

Reklamer