Advarsel – denne minestrone er så lækker, at man ALTID spiser for meget og får ondt i maven. På grund af kidneybønner, kartofler og pasta er det en fyldig suppe som mætter ret godt. 

Minestrone med kidneybønner

Til 2 pers:

1 dl kidneybønner
1 løg
2 fed hvidløg
2 kartofler
1 gulerod
½ squash
1 håndfuld pastaskruer el. lign
1 ds hakkede tomater
1 laurbærblad
½ l grøntsagsbouillon
olie

Kidneybønnerne skal sættes i blød dagen før, stå 12 timer og koges en time i rent vand. Man kan også snyde og bruge 2 dl fra dåse.

Skræl kartoflerne og guleroden. Skær både dem og squashen i mindre tern.

Løget skal skrælles og snittes fint. Hvidløg skal pilles – derefter svitses både løg og presset hvidløg 3-4 minutter. Tilsæt kartofler, gulerod og squash. Svits yderligere et par minutter.

Derefter tilsættes resten af ingredienserne: hakkede tomater, grøntsagsbouillon, kidneybønner, pastaskruer og laurbærblad. Så skal suppen koge 10-15 minutter; tjek om den er færdig og smag suppen til med salt. Tilsæt lidt mere vand eller bouillon, hvis du synes den er for tyk. Spis suppen sammen med et lækkert brød…..

Verdens bedste minestrone

Reklamer