Den økologiske pølsemand ved Rundetårn

Den økologiske pølsemand ved Rundetårn er begyndt at sælge veganske hotdogs. Selv om jeg har haft ret travlt i dag, så drønede jeg alligevel forbi…….

Pølserne er tofu-wiener fra Taifun, som bliver tilberedt i en dampkoger, så de slet ikke kommer i nærheden af kødpølserne. Så kan man få dem som fransk hotdog eller med rodfrugtmos og rødbeder – jeg synes det lyder rigtig spændende! 

Jeg valgte dog en traditionel ristet hot dog med ketchup, sennep, ristede og rå løg, samt syltede agurker. Brødet var et sundt grovbrød…..  måske havde jeg foretrukket et almindeligt pølsebrød. Jeg bruger også almindelige sesamboller når jeg selv laver burgere; grovboller havde nok været sundere, men jeg synes de andre smager bedre og det er jo ikke noget jeg spiser hver dag.

Men jeg synes alligevel den veganske hot dog smagte rigtig godt. Da jeg havde ordnet mine opgaver inden i byen, smuttede jeg lige forbi pølsemanden for at spise endnu en hotdog på hjemvejen. Jeg har vist været veganer i 5 år – det eneste jeg har savnet i disse år er hot dogs! Og jeg er vist ikke den eneste, for det er mit indtryk at salget går ganske tilfredsstillende……. Jeg håber det bliver en stor succes, så det ikke bare bliver en kortvarig prøveperiode!

En vegansk hot dog……

Reklamer