Jeg har været vild med sushi, siden jeg smagte det første gang på Green Sushi. Jeg tror slet ikke, at jeg kan få nok af det, og i løbet af de sidste 2-3 år har jeg sikkert brugt en mindre formue på sushi. Desværre er der lidt langt til Green Sushi i Jægersborg gade og det er jo ikke et område hvor jeg kommer så ofte. Det samme gælder butikken i Grønnegade. Derfor har jeg brugt flest penge hos Go:sushi på Frederiksborgvej – men det er jo heller ikke lige rundt om hjørnet.

Sushi Time – Tagensvej 227, Kbh.

Faktisk er det lidt svært at købe junk food eller take-away her i området. Det er egentlig ikke fordi vi mangler pizzariaer, grillbarer og lign. Men de har jo ikke noget man kan spise når man er veganer.

Derfor er jeg lykkelig for, at der endelig er åbnet en sushibutik 10 skridt fra min egen gadedør; de åbnede torsdag og allerede fredag smuttede jeg ned til Sushi Time for at prøve deres menu. Jeg bestilte en omgang “Ricepaper smokey tofu” til 69 kr, som blev serveret med en meget delikat sesam/sojasauce. Det var super, superlækkert; masser af salat, masser af friske, sprøde grøntsager og røget tofu i midten. 

Og nu bliver det lidt pinligt; men jeg var så vild med det, at jeg straks gik ned for at købe en omgang mere. For at gøre det bare en lille smule mindre pinligt, så tog jeg ud til en af mine venner og delte med hende. Og hun var lige så begejstret som mig!

Sushi Time har et stort udvalg af vegetarisk/vegansk sushi; men jeg skal bestemt også prøve deres veggie salat med agurk, avocado, søde tomater, tofu, sukkerærter, ingefær, purløg, rødløg, dybstegte asparges og sesam/sojadressing. Jeg synes det lyder sindssygt lækkert og jeg glæder mig til at smage det.

Der er ingen tvivl om, hvor jeg henter takeaway i fremtiden! 😀

Ricepaper smokey tofu – allerede en klar favorit

Reklamer