Øresundstoget glider ind på stationen.

Øresundstoget glider ind på stationen.

Nu er det allerede tre måneder siden jeg flyttede fra København og jeg er superglad for at bo i Nordsjælland. Jeg har selvfølgelig været i København nogle gange; sikke mange mennesker, sikke meget trafik og sikken en larm. Hvad er der sket med mig? Engang var jeg jo glad for at bo i storbyen. 

Da jeg boede på Bispebjerg tog det 20 minutter at køre med 6A til Nørreport og det tog 25-30 minutter til hovedbanegården. Selv om jeg er flyttet til nordsjælland, så er transporttiden nogenlunde den samme – sådan cirka. Men i stedet for at sidde i en bybus fuld af larmende og stressede mennesker(husk: stress er meget smitsomt), så sidder man i et stille tog der glider roligt gennem de nordsjællandske bøgeskove, forbi rapsmarker, badestrande, villakvarterer osv. Der er da ingen tvivl om, hvad jeg foretrækker! Og jeg synes det er bedst, når toget kører nordpå og jeg er på vej hjem til mig selv! 

Udsigt fra Øresundstoget.

Udsigt fra Øresundstoget.

Hvis nogen synes, at billederne er sådan lidt halvdårlige, så skal man huske, at de er taget fra et tog der kører i fuld fart og de er taget gennem et møgbeskidt togvindue – som det efterhånden er standarten i de danske tog. Hvis man husker det, så synes jeg faktisk billederne er blevet ret gode. Jeg er superglad for mit nye kamera! 

Jeg havde håbet, at jeg kunne nå at snuppe et billede af Eremitageslottet. Det lykkedes også – men billedet blev desværre rigtig dårligt. Toget kørte vist for stærkt, da vi strøg forbi det gamle jagtslot i Dyrehaven. 

Nordsjælland

Nordsjælland

Reklamer