Jeg har aldrig været særlig vild med is. Altså – ikke før jeg blev veganer og fik tofuis for første gang. En gang…. én eneste gang! Det er nok til at blive afhængig. Og sjovt nok, så kender jeg en hel del mennesker der har det på præcis den samme måde. Tofuis er bare det bedste is jeg nogensinde har smagt.  

Jeg har før skrevet om Tofuline is, som kan købes hos fx Irma. 

Men nu er der kommet endnu et mærke på det danske marked – og endnu en gang er det svensk. Det er firmaet Bofood, som producerer et mærke de kalder for Lovice; der er et hav af varianter på det svenske marked og knap så mange på det danske. Alligevel har vi fire varianter at vælge imellem og jeg synes det er ret tæt på, at være ren luksus. Der er chokolade, jordbær, hindbær og blåbær. Jeg har smagt dem alle og de er præcis lige så gode som Tofuline is. Jeg elsker Lovice!  

Lovice kan købes i Føtex, men jeg ved ikke om de har alle varianter i alle Føtex butikker. Med mellemrum kan man også finde dem i Netto. Her er Lovice ikke fast sortiment, men en kampagnevare som de jævnligt har i fryseren. Prisen er omkring 35 kr for 0,75 liter – det er vist en almindelig gennemsnitspris for en god is i et dansk supermarked.

Jeg er rigtig glad for Lovice! Jeg vil gerne opfordre alle til at spise rigtig meget Lovice, så det ikke forsvinder fra hylderne igen. Hvis vi spiser rigtig meget Lovice, så kan det jo være, at vi får flere varianter at vælge i mellem. Jeg kunne da vældig godt tænke mig at smage den med chokolade og nougat….. 😀 

NB: dette er også en god nyhed for mennesker med laktoseallergi eller folk der har problemer med kolesteroltallet. Der er jo ingen kolesterol i vegansk tofuis. 

Go` is fra Lovice

Go` is fra Lovice

Reklamer