“Det man kan sige ved internettet det er, at porno er jo aldrig mere end et klik væk – har jeg hørt….. “ 

Citat Jacob Mchangama, Deadline fredag d. 12. juli 2013. 

Jeg ved godt, at jeg flere gange har fortalt om min fornøjelse ved at se dårlige reality programmer. Derved er der sikkert mange som har fået et forvrænget billede af mine tv-vaner. Sandheden er nemlig, at størstedelen af mit tv-forbrug er nyheder, debatprogrammer og kultur.

Hvis jeg er så heldig, at falde over et program med Jacob Mchangama, så stopper tv-zapperiet dér. Politisk set kan vi formodentlig ikke blive enige om ret meget, men det er jo fuldstændig lige meget. Jacob Mchangama er så flot og charmerende, at jeg kan sidde og kigge på ham i timevis uden at kede mig.

Det indledende citat udløste stor morskab i Deadline-studiet. Mere præcist var det tilføjelsen af de tre sidste ord, der kom så forjaget og snublende, at det ikke lød helt troværdigt……. Det kan selvfølgelig godt være sandt. Men i hans iver efter at stoppe alt videre spekulation ad dette spor, så opnåede han kun det stik modsatte – og man kunne tydeligt se på ham, at det forstod han også selv med det samme. Det var præcis derfor det blev så morsomt. Det var slet ikke det han sagde. Nej, det var udtrykket i hans eget ansigt et splitsekund senere, da han opdagede hvad han selv havde sagt.

Jeg er 100 % sikker på, at han tænkte: upsssssssssssssss………….. 😀

Reklamer