Mit bidrag til fællesspisning var kold kartoffelsalat med en fransk sennepsdressing.

Mit bidrag til fællesspisning var kold kartoffelsalat med en fransk sennepsdressing.

I går havde Tobias fra Dansk Vegetarforening arrangeret en aften med grill og sommerhygge i Fælledparken. De første begyndte vist at komme dryssende fra klokken 16. Jeg var lidt sent på den og da jeg endelig var klar til at tage hjemmefra, blev jeg forsinket af en ret kraftig regnbyge. Jeg ankom til stedet omkring 17,30. Jeg tror, at vi blev omkring 45 personer; de yngste var vist 17-18 år og de ældste var vist i 70erne. Det er en af styrkerne i det danske vegetarmiljø, at vi kan lave så mange vellykkede arrangementer, hvor vi hygger os sammen på tværs af alle aldersgrupper. 

Tobias havde lavet de flottest grillspyd.

Tobias havde lavet de flottest grillspyd.

Tobias havde sørget for lækre grillspyd og veganske pølser – og andre sjove køderstatningsprodukter som var velegnet til grillen. Jeg har aldrig været særlig glad for kød – det er nok en af de vigtigste grunde til, at jeg er veganer. Og jeg har det på samme måde med alle disse kunstige køderstatningsprodukter. Jeg er ikke så vild med det. De fleste produkter smager ganske forfærdeligt!  

Verdens bedste pølser er fra det vegetariske supermarked "Astrid och Aporna" i Malmø.

Verdens bedste pølser er fra det vegetariske supermarked “Astrid och Aporna” i Malmø.

Men der er nogen som godt kan lide det – og der er bestemt også visse produkter, som jeg selv er meget glad for. Pølserne fra “Astrid och Aporna” i Malmø var en kæmpestor succes. Jeg spiste tre, men ville ønske, at jeg kunne have spist dobbelt så mange. Det er uden nogen diskussion de bedste veganerpølser jeg nogensinde har fået. Det var bare ærgerligt, at nogen(TOBIAS!) havde glemt at købe tomatblod. Det savnede jeg! 

100 % vegansk buffet

100 % vegansk buffet.

Alle havde medbragt en ret til fællesspisning – og det hele var superlækkert. Mange vegetarer og veganer er virkelig gode til at lave lækkert mad. Der var masser af kartoffelsalat, grønne salater, linsesalater, brød, osv. Der var bred enighed om, at det eneste som manglede var en god kage – men så havde vi jo det at more os over. Når vi holder fællesspisning er der nemlig en tendens til, at der er lidt for mange kager. Derfor var det lidt morsomt, at det pludselig var det eneste som vi savnede. 

Jeg kendte vist omkring halvdelen af deltagerne, men jeg fik selvfølgelig også snakket med en masse nye mennesker. Sådan er det altid til vores arrangementer og det er superhyggeligt. Det var et rigtig vellykket arrangement med masser af god mad, skønne mennesker og hyggelig stemning. 

Jeg forlod selskabet kvarter over ni – eller deromkring. Jeg ville egentlig gerne være blevet et par timer mere, men efter 3-4 timer i selskab med andre mennesker, så er mine batterier bare fuldstændig flade. Jeg fulgtes med Jeff til Nørreport station, hvor vi skiltes og tog hver sin retning mod nordsjælland. 

IMG_1353

IMG_1346

IMG_1349

IMG_1350

IMG_1363

IMG_1379

IMG_1354

Reklamer