Storebror.

Storebror.

Jeg er superglad for, at mine katte ikke kommer slæbende med døde fugle, mus, mulvarper og lign. Jeg har ovenikøbet hørt om katte som fanger egern – jeg elsker egern. Hvis mine katte kom slæbende med et egern, så fik de smæk i deres missenumser. Og bagefter blev de sendt i seng uden aftensmad! Men den slags risikerer man heldigvis ikke, når man bor på 2. sal. 

Til gengæld har vi masser af store, fede, væmmelige natsværmere – og jeg HADER dem. 

Heldigvis er Storebror en farlig tigermis; når han først har opdaget en ækel natsværmer og låst dræberblikket fast på byttet, så har den ikke en chance. Det er helt utroligt at se, hvordan han jagter byttet – først sniger han sig ind på byttet som en panter. Bagefter slår han kolbøtter og springer højt op af væggene. 

De fleste natsværmere fanger han ved at springe op i luften og gribe dem mellem poterne. Jamen, jeg er dybt imponeret. Tænk at det kan lade sig gøre. Så kan han holde den sprællende natsværmer mellem poterne indtil han får den ned på gulvet, hvor han spiser den….. den må altså smage rigtig væmmeligt. Og temmelig støvet, hehehe…… Men jeg synes han er den dygtig tigermis! 

Storebror er en charmetrold.

Storebror er en charmetrold.

Reklamer