Jeg skrev det første indlæg d. 11. juni 2007. Det handlede om Truman Capote og hans novellesamling “Holly. Breakfast at Tiffany`s“. Det var den gang jeg troede, at bloggen udelukkende skulle handle om bøger og litteratur.

Nu er der gået 6½ år og jeg har skrevet 500 indlæg. På den ene side er jeg vældig stolt af mine 500 indlæg; når jeg læser nogle af de ældste indlæg, så er det helt tydeligt, at der er sket en stor udvikling. På den anden side så kender jeg mange andre bloggere, som formår at skrive 500 indlæg om året. Jeg ville ønske, at det var mig….. Det er jo ikke fordi jeg mangler noget at skrive om – tværtimod. Jeg har en meget lang liste med emner som jeg gerne vil skrive om. Det kan bare være svært at finde tid og overskud til at nå det hele.

Men der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg glæder jeg mig til at kaste mig over de næste 500 indlæg! 😀

Tusind tak til alle jer som læser mine indlæg. Der skal også være en kæmpestor tak til alle jer som har skrevet en kommentar, og en helt særlig tak til alle jer, som har delt mine indlæg på Facebook, Twitter eller andre sociale medier – det betyder helt utrolig meget for mig.

Dannebrog 1

Reklamer