Den 3., 4. og 5. december giver Die Goldvögel julekoncert i Literaturhaus i Møllegade på Nørrebro.

De medvirkende kalder koncerten for et juleoratorium; programmet består først og fremmest af en masse kendte julesange, amerikanske juleswing klassikere og et ægte julepotpourri. Mellem numrene læses både humoristiske julehistorier og lettere filosofiske tekster der maner til fordybelse og eftertanke. Julen er hjerternes fest, som man siger – men det er også en tid, hvor mange mennesker savner og mindes familie, venner og bekendte som ikke er mere eller som blot befinder sig alt for langt borte.

Literaturhaus ligger i Møllegade på Nørrebro.

Literaturhaus ligger i Møllegade på Nørrebro.

Koncerten har premiere i Berlin d. 1. december og denne dato er ikke tilfældig – det er nemlig WORLD AIDS DAY, som markeres over hele verden. Men jeg er sikker på, at dette alvorlige emne ikke kommer til at hæmme den gode julestemning. Alle indtægter fra denne koncert går til AIDS-arbejdet i Tyskland.

Man kan – som bekendt! – ikke være to steder på én gang. Når Die Goldvögel optræder i Berlin, så kan de ikke være i Literaturhaus samtidig. Når de lander i København, så er WORLD AIDS DAY overstået, men de har alligevel valgt at donere 20% af indtægten fra alle tre koncerter til AIDS-Fondet.

Som man kan se på billedet, så var der stor kø uden for Literaturhaus sidste gang Mads Elung-Jensen og Dirk Rave gav koncert og premieren var fuldstændig udsolgt. Der er ingen tvivl om, at de har mange trofaste fans og deres koncerter er meget populære. Det skyldes ikke mindst, at de er gode til at underholde publikum og samtidig er de temmelig gode til at skabe en varm og hyggelig stemning omkring scenen.

Derfor anbefaler jeg, at man køber billetter i forvejen, selv om det også er muligt at købe billet i døren. Billetterne koster 180 kr. Prisen er 150 kr. hvis man har et Politiken Pluskort. Man kan købe billet ved at TRYKKE HER.

Die Goldvögel består af:

Baryton Pogkas Athanasios fra Grækenland.
Tenor Mads Elung-Jensen fra Danmark.
Akkordeonist og sanger Dirk Rave fra Tyskland.
Kontratenor Daniel Gundlach fra USA.

I dag bor de alle sammen i Berlin.

Reklamer