IMG_3005I sidste uge var jeg på familiebesøg i Jylland. Mens vi spiste frokost talte vi om sidste gang vi var sammen ….. vi regnede ud, at det er 6 år siden at jeg har besøgt familien. Men min faster og min fætter besøgte mig da jeg blev 40 – og det er mere end 3 år siden. Selv om familien er så lille, så kan man sandelig ikke sige, at vi løber hinanden på dørene. 

Jeg fik en god frokost sammen med min faster og hendes kæreste, som jeg ikke havde mødt før. Han er meget snakkesalig og har en rigtig god humor – og han har vist nok temmelig meget af den.  Jeg kan rigtig godt lide ham. Og samtidig har jeg vist aldrig oplevet, at min faster var i så godt humør – aldrig nogen sinde. Hun var både afslappet og munter. Vi havde en rigtig god og hyggelig eftermiddag.

IMG_3025Jeg er ikke særlig vild med at komme hjemmefra. Jeg kan faktisk bedst lide at være hjemme hos mig selv. Derfor er det nok primært min skyld, at vi ses så sjældent. Men når jeg endelig kommer af sted, så synes jeg også det er hyggeligt med sådan en hurtig smuttur. Jeg tog hjemmefra 10,30 og turen varede cirka 3½ time. Så havde vi cirka 3 timer sammen, hvor vi først fik en god frokost og bagefter en god kop the. Det var hverken for kort tid eller for lang tid. Og så var jeg hjemme hos mig selv igen allerede lidt over klokken otte. Efter min mening er dette nærmest opskriften på det perfekte familiebesøg.

Men selv om det bare var sådan en hurtig smuttur, så sov jeg næsten i to dage bagefter ….. Jeg har et fuldstændig abnormt søvnbehov. Vi lever i en kultur, som er ved at udvikle sig til en slags tænk-positivt-diktatur. Hvis jeg absolut skal tænke positivt omkring mit søvnbehov, så vil jeg sige, at det er da godt, at der er noget som jeg er god til. 😉

IMG_2931

Reklamer