Der er cirka tre uger til det er jul – men først skal vi igennem en pokkers masse julefrokoster, julefester, juleshows og alle mulige andre julearrangementer.

I Literaturhaus på Nørrebro kan man opleve “The Sexy Christmas Cabaret”. Mads Elung-Jensen og Dirk Rave har flere gange optrådt i Literaturhaus med stor succes. Denne gang medbringer de også den skønne miss Bambi – og så bliver det vist ikke mere sexy! Miss Bambi er en vaskeægte sexbombe!

Men hvad sker der? Hvad handler deres cabaret om? Jeg må nok indrømme, at de tre entertainere har været tavse som graven og de har ikke afsløret noget som helst. Men hvis man har oplevet nogle af deres tidligere arrangementer i Literaturhaus, så ved man, at det bliver i hvert fald noget med en masse sang og musik. Og forhåbentlig bliver det lige så sexy som de har lovet – men det kan man kun finde ud af, hvis man kommer til deres Christmas Cabaret i Literaturhaus. Selv om jeg ikke ved hvad de skal lave, så forventer jeg, at det bliver en meget underholdende og en meget morsom aften!

Det anbefales, at man bestiller billet enten pr mail eller telefon – der er nærmere oplysning på plakaten. Så betaler man billetterne ved indgangen. Hvis man hører til de spontane, så kan man selvfølgelig også bare møde op … men så er der bare ingen garanti for, at man kommer ind. Det kan jo være, at arrangementet bliver udsolgt.

DenmarkFlyerlight

Reklamer