Har jeg lyst til at skrive mere om Unotel? Svaret er klart og tydeligt nej! Jeg vil meget hellere skrive om bøger, klassisk musik, opera og den slags emner. Men jeg har allerede skrevet tre indlæg om mine problemer med Unotel. Så kan jeg naturligvis ikke stoppet på en måde, hvor afslutningen ikke er i overensstemmelse med virkeligheden – det ville være useriøst. Derfor er jeg desværre nødt til at skrive endnu et indlæg.

Kort opsummering:

Selv om jeg har været kunde hos Unotel i mange år, så besluttede jeg i september at flytte mit mobilabonnement til YouSee. Men Yousee levede hverken op til deres egne løfter eller mine forventninger. Derfor besluttede jeg at flytte tilbage … jeg talte med en medarbejder som hedder Rasmus og vi aftalte, at jeg skulle have et abonnement som kostede 99 kr. om måneden og det skulle træde i kraft d. 31. oktober 2014.

Men Unotel trak 149 kr allerede d. 1. oktober, som betaling for oktober måned – jeg skulle altså betale 149 kr. for et abonnement som jeg ikke havde valgt, som jeg ikke havde ønsket og som jeg ikke kunne bruge til noget som helst, da jeg stadig var kunde hos YouSee og mit telefon nummer først blev flyttet d. 31. oktober. Trods to samtaler med Unotels kundeservice, så var svaret klart og tydeligt: du skal bare betale!

Efter at jeg havde skrevet et blogindlæg om sagen, så fik jeg en telefonopringning fra en af Unotels medarbejdere som hedder Martin – han fandt fejlen i løbet af 2 minutter: da Rasmus hjalp med at flytte mit abonnement tilbage til Unotel genaktiverede han min gamle konto – uden at vide det, så genaktiverede han desværre også mit gamle abonnement. Shit happens, som man siger. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg synes ikke det er et alvorligt problem – det bliver først alvorligt, da Unotels medarbejdere ikke viser den mindste smule interesse for at finde problemet, men blot insisterer på, at jeg skal betale!

Martin fandt fejlen i løbet af to minutter og forsikrede mig om, at jeg naturligvis ikke skulle betale, da jeg ikke havde ikke bestilt dette abonnement og ikke kunne bruge det til noget som helst, da jeg først fik et nyt simkort til Unotel adskillige uger senere – præcis som jeg havde forsøgt at forklare de andre medarbejdere!

Det sidste svigt:

Så burde sagen jo være slut, men det er den desværre ikke; jeg valgte at få et nyt telefonnummer hos et helt andet firma i stedet for at lade dem flytte det gamle telefonnummer – på den måde håbede jeg, at undgå flere forviklinger. Samtidig sendte jeg en opsigelse til Unotel.

Da Unotel gør min konto op modtager jeg 67,61 kr.

Martin havde forsikret mig om, at jeg ikke skulle betale for oktober måned – lad mig gentage endnu en gang: fordi jeg ikke selv har valgt abonnementet til 149 kr og ikke kan bruge det, da jeg på daværende tidspunkt IKKE har noget simkort til Unotel. Martin fandt fejlen og forsikrede mig om, at jeg ikke skulle betale – derfor havde jeg naturligvis også forventet at få 149 kr tilbage.

Jeg skrev til Unotel og bad dem om at få at vide, hvordan de var kommet frem til at jeg kun skulle have 67,61 kr tilbage. D. 15. november 2014 modtog jeg en mail fra Louise H. som forklarede:

Du betaler 149 kr for abonnement den 1/10, kort efter tanker du 22 kroner på din mobilsaldo.
Herefter er din saldo på 0,00 kr.

Da din mobil er opsagt den 3/10 får du 92,61 kr tilbage i abonnementsrefundering.
Efter 25 kroner i gebyr for opgørelse er trukket fra, lyder din saldo på 67,61 kroner.
Det er dem der er kommet til udbetaling.

Martin forsikrede mig, at jeg ikke skulle betale for oktober – alligevel fremgår det klar og tydeligt, at jeg har betalt abonnement for de tre første dage af oktober og det har jeg cirka betalt 55 kr. for.

Jeg har absolut IKKE lyst til at tale med Unotel igen – absolut ikke! Men jeg var straks klar over, at jeg var nødt til at skrive endnu et indlæg om sagen – og jeg synes ikke, at jeg kan tillade mig at skrive et indlæg, hvor jeg beskylder Unotel for at snyde mig, uden at jeg først giver dem en mulighed for at rette fejlen.

Derfor ringede jeg til Unotels kundeservice tirsdag d. 18. november, hvor jeg talte med en medarbejder som hedder Sarah. Jeg forklarede hende sagen. Hun svarede, at det kunne hun ikke tage stilling til. Derfor var hun nødt til at sende sagen til administrationen, som ville svare mig i løbet af et par dage ….. nu er det tirsdag d. 6. januar 2015 og jeg har stadigvæk ikke hørt noget som helst.

Unotel – kundeservice er en by i Rusland

Hvis jeg skal udtrykke min ærlige mening om Unotel og deres kundeservice, så ville jeg være nødt til at bruge nogle af de værste gloser i det danske sprog. Martin lovede mig, at jeg ikke skulle betale abonnement for oktober måned – alligevel kom jeg altså til at betale 55 kr. Det er naturligvis ikke nogen formue …. men det er bare endnu et led i en lang, lang række af fejl og svigt fra Unotel. Man har vist lov til at spørge sig selv, om der slet ikke er noget som helst der fungerer hos Unotel?!

Jeg er dybt, dybt skuffet. Bortset fra Martin og Rasmus, så har jeg ikke oplevet megen kundeservice eller hjælpsomhed fra Unotels medarbejdere – men hvad kan man forvente fra medarbejderne, når administrationen ikke en gang gider at besvare deres kundehenvendelser?! Jeg synes det er ekstremt useriøst …. jeg har aldrig nogensinde fået så dårlig en behandling i noget firma. Aldrig nogensinde! Jeg er både vred og forarget – de lover og lover! Og hver eneste gang, så ender det med, at de svigter deres egne løfter!

Opdatering d. 19. januar 2014: For nogle dage siden fik jeg en besked fra Unotel, hvor de skrev: “Selvfølgelig skal du ikke betale for Oktober når Martin har lovet dig det.” Er jeg så glad og tilfreds? Næh – egentlig ikke. Jeg har jo ikke lyst til at få pengene tilbage, fordi “Martin har lovet …..” Jeg synes det havde været mere passende, hvis Unotel havde skrevet: Vi erkender, at vi har lavet en fejl og derfor skal du selvfølgelig have pengene tilbage. Men jeg er i hvert fald glad for, at sagen endelig er helt slut. Jeg har fået alle pengene tilbage, undtagen de 25 kroner som Unotel opkræver i forbindelse med opgørelse af konto og det er helt fair. Sagen er slut og det er en stor lettelse!

Reklamer