Vi taler ofte om, at der er en særlig muslimsk krænkelseskultur. Det er noget sludder og vrøvl. Det er jo hele vores samfund, som er ramt af denne moderne sygdom, der spreder sig som en virus. Der er mange feminister, som skriger op om undertrykkelse og diskriminering, hver eneste gang de har chancen. I 2012 blev foreningen TUBA og alle deres medlemmer krænket fordi DR havde lavet en julekalender med en grusgrevinde, der var lidt for glad for portvin(læs her). Jeg synes det var en pinlig historie – ikke for DR, men for TUBA. Og mange homoseksuelle er jo lige så slemme!

Sebastian DorsetLørdag d. 14. februar 2015 blev 2 mænd dræbt og 5 politibetjente blev såret af en terrorist. Efterfølgende skrev du på twitter, at det ville være poetisk, hvis 25 bøsser fangede og misbrugt den formodede gerningsmand, inden han blev afleveret til politiet. I følge XQ28 har det medført en masse vrede på de sociale medier(Læs her). Temmelig mange mennesker er vist blevet temmelig krænkede – jeg kan ikke forstå hvorfor. Du har jo ikke skrevet noget om, at bøsser skulle have særlig tendens til at begå voldtægt eller seksuelle overgreb. Du har sådan set heller ikke opfordret nogle til noget som helst. Når folk bliver krænkede og fornærmede, så er det vist fordi de læser noget andet i dit tweet end du rent faktisk har skrevet.

Jeg er 100% bøsse og jeg synes dit tweet er enormt morsomt – men jeg melder pas til at deltage i dit lille tankeeksperiment. Jeg er nemlig ret sikker på, at han ikke lige er min type. Det er selvfølgelig ikke, fordi jeg har lyst til at diskriminere. Jeg tror bare ikke, at jeg tænder så meget på mordere og terrorister ….. 😉

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at i stedet for at blive krænket og fornærmet, så kunne man måske reagere på en anden måde. Tænk, hvis alle bøsser i Danmark bare havde sagt nej tak?! Så havde vi måske fået et godt grin ud af dét, mens vi forsøgte at sende Sorteper videre. Det havde sgi da også været ret morsomt, hvis nogen havde svaret “do it yourself, Sebastian Dorset!” Personligt synes jeg også, det kunne være temmelig interessant at høre, hvordan du definerer begrebet “poetisk”. Der var rigtig mange muligheder for at give et kækt og morsomt tilbagesvar.

Sebastian Dorset diskuterer sagen i programmet

Sebastian Dorset diskuterer sagen i programmet “Kont@kt” på TV Lorry.

Hvad er forskellen på Muhammedtegninger, Charlie Hebdo eller dit tweet? Jeg kan faktisk ikke rigtig se nogen forskel. Det er jo bare forskellige former for humor. Og lad os bare tage grusgrevinden Vera Grus med i dette selskab! Der er tydeligvis nogen mennesker, som ikke har så meget humor … okay. Det kan man nok ikke gøre så meget ved. Men jeg forstår stadig ikke, hvordan lidt humor kan gøre så mange mennesker så vrede! Jeg er simpelthen så træt af folk som bliver krænket over alting og ingenting. Milan Kundera skriver i flere essays, at de mennesker som skræmmer ham allermest er agelaster – folk som ikke kan grine, skræmmer ham åbenbart mere end islamister, terrorister m.fl. Jeg forstår godt, hvad han mener!

Du er en fantastisk standup-komiker, Sebastian Dorset – generelt er jeg ret vild med alle mennesker, som får mig til at grine! Folk kan ikke hade, når de griner. Folk kan heller ikke være vrede, når de griner. Folk kan heller ikke slå ihjel, når de griner. Når du får folk til at grine, så er jeg sikker på, at du gør mere for at skabe en bedre og fredeligere verden end de mange mennesker, som konstant bliver krænket over dit og dat. Vi taler ofte om, at ytringsfriheden er truet af radikale islamister. Måske burde vi også tale lidt mere om den trussel, der kommer fra almindelige danskere. Det som du har oplevet i løbet af de sidste par dage er jo – desværre – et klokkeklart og UACCEPTABELT angreb på din ytringsfrihed.

Du har oplevet en masse kritik i løbet af de sidste par dage, men der er også nogen som støtter dig – og jeg er med garanti ikke den eneste! Selv om jeg er 100% bøsse, så er jeg ikke den mindste smule krænket over dit tweet. 🙂

Med venlig hilsen …

Reklamer