Queal har for nyligt lanceret tre nye smagsvarianter, som jeg vil skrive lidt om. Men hvorfor nøjes med det? Når jeg fortæller om Queal, så er der altid nogen som spørger: “Men hvad smager det af?” Derfor vil jeg forsøge at lave en kort beskrivelse af alle de forskellige smagsvarianter.

Tre shakers med "Cool Chocolate" - så er der mad til en hel dag!

Tre shakers med “Cool Chocolate” – så er der mad til en hel dag!

Blandt de mennesker som spiser pulvermad, så er der en mindre gruppe, som selv laver deres egen blanding. Dem som køber en færdiglavet blanding er delt i to grupper, som er nogenlunde lige store – halvdelen vælger Joylent og halvdelen vælger Queal. Derudover er der en lille gruppe, som vælger nogle af de andre produkter på markedet. Hvis man spørger kritikerne, hvorfor de ikke kan lide Queal, så er de forbavsende enige: “det smager for meget som slik og dessert,” siger de. Men de har ret. De har fuldstændig ret. Ingen tvivl om det! Men er det et problem, at Queal smager som “slik og dessert”? Det er i hvert fald ikke et problem for mig. Jeg er vild med det! 

1) Awesome Apple Pie – den er lidt svær at beskrive. Tænk på hvordan det smager, når man har bagt vaniljekranse eller muffins, og slikker røreskålen ren bagefter … det er nok den bedste måde at beskrive det på. Jeg syntes det var lidt underligt, første gang jeg smagte det … men i dag er Awesome Apple Pie en af mine favoritter.

2) Cool Chocolate – den er nem! Det smager simpelthen som en blanding af havregryn og kakaopulver, der er blendet med enten sojamælk eller skummetmælk. Man tilsætter kun vand – men hovedingrediensen i Queal er jo mælkeprotein(desværre), så det er jo nok derfor. 

3) Funky Forest Fruit – jeg synes den smager lidt syntetisk, så det er ikke en af mine favoritter. Men kan du lide skovbærthe? Så er jeg helt sikker på, at du også kan lide Funky Forest Fruit.

4) Crazy Chocolate Peanut – har du smagt Snickers? Peanuts overtrukket med mælkechokolade? Selvfølgelig har du det. Forestil dig sådan en Snickers blendet med skummetmælk eller sojamælk … sådan smager Crazy Chocolate Peanut. Jeg synes det er ret lækkert!

5) Super Strawberry – den er lidt svær at beskrive. Forestil jer sådan en dej til vaniljekranse, som er blevet alt for tynd. Og så forestil jer, at man smider et par jordbær i og blender … det smager af jordbær. Men hvis jeg skal være helt præcis, så smager det som om, at man burde have spist disse jordbær for et par dage siden. Nu er de vist blevet en lille smule overmodne! Jeg vil ikke sige, at det smager dårligt … bestemt ikke … men smagen er nok lidt speciel. 

6) Smooth Vanilla – den er nem! Det smager fuldstændig lige som vaniljeis, der er ved at smelte. MUMS!

7) Banana Mania – det smager af banan. Men det er ikke sådan en gul banan, som lige er kommet fra Sydamerika. Nej, jeg er bange for, at vi skal over på slikhylden for at finde noget passende at sammenligne smagen med. Det smager nemlig fuldstændig lige som skumbananer! Og jeg elsker skumbananer! Derfor er jeg selvfølgelig også vild med Banana Mania. Det er helt klart én af mine favoritter.

8) – for et par uger siden lancerede Queal også en variant, som hedder “Crunchy Choco Cookie”. Men den er ikke længere på bestillingslisten. Jeg ved ikke om det er fordi den er udsolgt eller fordi man har droppet denne variant igen. Derfor kommer den også med på min liste, selv om man ikke kan bestille den lige nu. Crunchy Choco Cookie smager lige præcis som de der store amerikanske småkager med havregryn og chokoladestykker blendet med mælk – enten sojamælk eller skummetmælk. Selv om det er den tredje variant med chokolade, så har den alligevel sin helt egen unikke smag og derfor synes jeg slet ikke, at der er for mange produkter med chokolade.

9) – endelig er der også et produkt, som er helt uden smag. Det er der måske nogen som foretrækker. Men jeg tror også der er nogen, som tilsætter deres egen smag.

Queal har altså 8 smagsvarianter – og så må det vel være nok? Både og! Jeg tror det er forholdsvis vigtigt, at man har flere smagsvarianter at skifte imellem. Jeg vælger aldrig den samme smag to dage i træk. Jeg tror det er derfor, at jeg ikke bliver træt af pulvermad. Man kan sige, at det er ikke NØDVENDIGT, at lave flere smagsvarianter – på den anden side, så kan man nok aldrig få for mange. Jeg kunne fx godt tænke mig en variant med appelsin. Jeg synes det ville komplementere sortimentet, hvis man havde et produkt, som var mere frisk og en smule syrligt. 

Afslutningsvis skal jeg nævne, at smagsstofferne er forholdsvis milde og afdæmpede – man føler ikke, at man bliver helt overvældet af den ene eller den anden smag(måske undtagen Funky Forest Fruit). Jeg tror det er endnu en væsentlig årsag til, at jeg endnu ikke er blevet træt af Queal!

NB: Queal er lavet af Whey protein, dvs mælk. Det betyder, at Queal er vegetarisk, men desværre ikke vegansk.

Queal 1

Reklamer