Sommerklar på tagterrassen.

Sommerklar på tagterrassen.

Hvad skal man med en kæreste, når man har en kat? Storebror er både blød og varm at sove sammen med om natten. Han er også rigtig dejlig at nusse med, når man ligger på sofaen og ser fjernsyn. Og så bliver han glad, når jeg køber blomster til ham! 🙂

I dag har jeg været ude for at købe blomster til terrassen og det gjorde jeg først og fremmest for Storebrors skyld. Jeg købte nelliker, pelargonier, margueritter og lavendler. Jeg ved godt, at der er mange blomster som er giftige for katte, men det havde jeg naturligvis tjekket i forvejen. Storebrors favorit har altid været pelargonier – han kan sidde lige så stille ved siden af sådan en pelargonie og spise de røde blomsterblade et af gangen. Det har han gjort siden han var lille. Derfor ved jeg, at han bliver i hvert fald ikke syg af pelargonier.

Men han er åbenbart lige så vild med nelliker. Lige så snart jeg vender ryggen til, så forsøger han at æde dem. Og så bliver jeg jo nødt til at skælde lidt ud … jeg har jo købt dem, fordi han godt må spise dem. Men de skal da lige have en chance for at slå rødder først. Ellers har de stakkels blomster jo ikke en chance for at overleve!

Update d. 22. maj: efter et par dage måtte jeg indse, at Storebrors mave IKKE kunne tåle alle de nelliker – men han blev ved med at spise dem! Derfor blev nelliker skiftet ud med tagetes. Dem spiser han også, men det giver ingen maveproblemer!

Storebror er vild med nelliker - stakkels blomster!

Storebror er vild med nelliker – stakkels blomster!

Reklamer