I dag skulle jeg til koncert med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester – en koncert som jeg havde glædet mig specielt meget til, for det var jo Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, som gav den bedste koncert i Tivolis Koncertsal sidste år.

Da jeg ankom til Tivoli, var tusindvis af mennesker ved at varme op til sommerens største fodboldfest på Plænen. Der var stillet to store tribuner op – det har jeg aldrig set før. Heineken var medarrangør og havde stillet flere øltelte op. Fodboldfest på Plænen og koncert i Tivolis Koncertsal? Jeg syntes, at det lød som en temmelig dårlig kombo!

Da jeg slentrede gennem menneskemængden begyndte jeg også at undre mig over, at der slet ikke stod nogle mennesker foran koncertsalen. Selv om der er masser af plads, så er der alligevel altid kø en halv time før de åbner dørene. Men der stod ikke ét eneste menneske, da jeg nærmede mig.

Havde jeg taget fejl af dagen? Jamen, det ville da slet ikke forbavse mig – tværtimod. Det ville bare være så typisk mig. Jeg har nemlig jord i hovedet. Men der var ingen vagter, som jeg kunne spørge. Jeg kunne heller ikke finde nogle plakater med programmet for dagens aktiviteterne i Tivoli. Så kom jeg i tanke om, at jeg kunne gå ned i akvariet – de havde jo åbnet. Og det er også her man køber billetter til Tivolis Koncertsal, hvis man ikke har årskort. Svar: Koncerten begyndte klokken 16. Det betød også, at den sluttede sådan cirka en time før jeg ankom til Tivoli.

Jeg må altså indrømme, at jeg er lidt ked af det. Jeg havde virkelig glædet mig. Jeg må da også indrømme, at jeg ærgrer mig over, at jeg har brug omkring to timer på at tage til København og hjem igen til ingen verdens nytte.

Dumme, dumme mig!

Tivoli holder fodboldfest på Plænen, med Heineken som medarrangør.

Tivoli holder fodboldfest på Plænen, med Heineken som medarrangør.

Reklamer