“Stem på en kvinde, hvis demokratiet skal vinde”. Sådan lyder sloganet fra Dansk kvindesamfund. Og jeg kender DESVÆRRE mange mennesker, som deler denne holdning. Jeg synes det er totalt latterligt!

Skulle jeg så også stemme på en bøsse, bare fordi jeg er bøsse? Bare fordi bøsserne er underrepræsenteret i folketinget? Det kunne jeg da aldrig nogensinde finde på. Aldrig i livet. Jeg stemmer på den person eller på det parti, som repræsenterer mine holdninger og mine tanker bedst.

Og jeg vil da opfordre alle andre til at gøre det samme!

Jeg er enig med Mads Holger fra Det Konservative Folkeparti, som udtaler, at “Demokratiet taber, hvis man stemmer på folk qva deres køn … ” Jeg ville ønske, at Mads Holger havde sagt “qva deres køn eller deres seksualitet“, men jeg kan selvfølgelig godt se, at sidstnævnte ikke er relevant i denne kontekst. Men problematikken er dog den samme.

Man skal først og fremmest stemme på politikernes holdninger – hvis man så kan finde en passende kandidat, som er kvinde(eller for mit eget vedkommende, bøsse), så er det jo bare en ekstra bonus! Men det er altså de politiske holdninger som er det vigtigste!

Jeg vil aldrig opfordre nogen til at stemme på en bøsse. Jeg vil heller aldrig opfordre nogen til at stemme på venstrefløjen, selv om det er her jeg lægger min egen stemme. Jeg vil udelukkende opfordre alle til at stemme på den person, som de selv føler er den bedste repræsentant for deres egne tanker og holdninger. Alt andet er en krænkelse af de demokratiske grundprincipper!

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/Video/2015/05/26/104938.htm

Reklamer