Jeg har flere gange skrevet om Queal, som har været mit fortrukne pulvermad gennem de sidst 9-10 måneder. Men Queal har udviklet en opdatering og jeg er desværre ikke begejstret for resultatet.

Man skal huske, at soylent er et ganske nyt produkt, som blev lanceret af Rob Rhinehardt i marts 2014. Det er kun 17-18 måneder siden, men i den tid er der kommet 30-40 nye producenter på markedet. Der er ingen tvivl om, at pulvermad er blevet en kæmpestor succes. Men det er naturligvis også et produkt, som skal udvikles og forbedres. Samtidig forsøger de mange producenter naturligvis, at udvikle nogle produkter, som er unikke og adskiller sig markant fra konkurrenternes.

Den sidste pakke fra Queal.

Den sidste pakke fra Queal. Copyright: Jens Drejer.

Den største udfordring er nok smagen; jeg har skrevet om(tryk her), at Queal smager af skumbananer og snickers – jeg var vild med det. Men der er jo (desværre) mange mennesker, som synes, at sund mad absolut ikke må smage som slik og dessert. Jeg synes denne holdning er meget underlig blandt et segment, som går enormt meget op i vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, makro-ingredienser osv. Disse mennesker er udmærket klar over, at der ikke er noget direkte forhold mellem smag og næringsindhold. Derfor opfatter jeg primært denne holdning som et udtryk for en slags moderne puritanisme.

Denne måned har jeg kæmpet mig igennem en hel kasse med det nye Queal, så jeg har virkelig givet det en chance – men jeg kan absolut ikke lide det. Jeg følger lidt med rundt omkring på de sociale medier og derfor ved jeg, at der er flere der har det lige som mig. Til gengæld er der også en del mennesker som er forholdsvis begejstrede for det nye produkt – jeg tror faktisk, at disse mennesker udgør et lille flertal. 

Denne måned har jeg valgt at købe pulvermad fra Joylent, som faktisk er det første firma jeg købte pulvermad fra. Jeg var ret vild med det første produkt fra Joylent – men så gjorde de præcis lige som Queal. Nogen syntes, at det smagte for meget lige som slik og dessert – og det var absolut IKKE mig. Men Joylent lyttede til kritikken og det blev ændret …

Hvorfor har jeg så valgt, at købe Joylent? Fordi det er det billigste produkt på markedet og jeg synes det smager bedre end Queal. Joylent smager okay – det er bare ikke så godt som deres første produkt. Eller det første produkt fra Queal. Men det er okay. Derfor vil jeg bruge Joylent de næste par måneder – men samtidig vil jeg bestille nogle mindre prøvepakker fra nogle af de nye producenter på markedet, for at finde det produkt, som jeg bedst kan lide!

Nyt pulvermad fra Joylent.

Nyt pulvermad fra Joylent. Copyright: Jens Drejer.

Reklamer