Carl Holst påstår, at Christian Ingemann var ansat i et udviklingsprojekt i Region Syddanmark. Men der er mistanke om, at Christian Ingemann i virkeligheden var ansat som personlig assistent for Carl Holst og hjalp ham i forbindelse med valgkampen – hvilket er ulovligt.

Hvad er sandt? Hvem har ret? Jeg kender da ikke svaret …. men jeg synes, at historien bliver mere og mere morsom!

Et af de meget belastende beviser i denne sag er Christian Ingemanns CV, hvorpå han selv har skrevet, at han var PA for Carl Holst. Carl Holst påstår, at Christian Ingemann ikke var PA – og så må man jo bare konklure, at én af dem lyver. Men hvem af dem? 

Peter Hansen træder ind på scenen

Venstre-politikeren Peter Hansen har udtalt til Ekstra Bladet, at Christian Ingemann ikke var PA og tilføjet, at Christian Ingemann blot pynter sig med lånte fjer. Christian Ingemann FORLANGER, at Peter Hansen skal trække sin udtalelse tilbage. Men det kan Peter Hansen naturligvis ikke – hvis han dementere sin udtalelse, så betyder det jo, at han anerkender, at Christian Ingemann har været PA og dermed beskylder han faktisk Carl Holst for at have gjort noget ulovligt.

Men Christian Ingemann er spindoktor – hvorfor kræver han, at Peter Hansen skal dementere sin udtalelse? Som spindoktor burde han jo vide, at det kan Peter Hansen ikke … Peter Hansen kan jo ikke – hverken direkte eller indirekte – beskylde sin egen partifælle Carl Holst for at være på kant med loven. Dermed ville han jo bryde alle politiske spilleregler. Hvorfor sætter Christian Ingemann sig selv i en situation, som han BURDE vide, at han ikke kan vinde? Det er jo ikke særlig kløgtigt. Det burde en spindoktor da vide!

Herefter ringede Ekstra Bladet til Christian Ingemann – og så bliver det endnu sjovere: Christian Ingemann har fanget sig selv i et meget uheldigt dilemma – han påstår, at han IKKE har pyntet sig med lånte fjer. Jamen, så indrømmer han jo indirekte, at han har været PA for Carl Holst … Han er nødt til at indrømme enten det ene eller det andet: enten har Peter Hansen ret – enten har Christian Ingemann pyntet sig med lånte fjer – eller også har han været PA for Carl Holst og dermed har Forsvarsministeren begået noget ulovligt. Hvis det ene udsagn er falsk, så MÅ det andet udsagn være sandt … alt andet er logisk umuligt.

Og det er lige præcis derfor nedenstående interview er så morsomt: Christian Ingemann kæmper en ihærdig kæmp for at ophæve almindelig logik …. han hævder hårdnakket, at han IKKE har pyntet sig med lånte fjer og samtidig nægter han at indrømme, at han har været PA for Carl Holst.

I interviewet med Ekstra Bladet truer han Peter Hansen med juridiske konsekvenser, hvis han ikke trækker sin udtalelse tilbage … jeg håber, at alle kan se komikken! Man må formode, at Christian Ingemann truer Peter Hansen med en retssag, når han truer med juridiske konsekvenser. Men det kan han jo ikke – det ville i hvert fald være meget dumt af ham: i en retssag vil Christian Ingemann jo blive tvunget til at indrømme, at han enten har været PA for Carl Holst – eller at han har pyntet sig med lånte fjer-  og så bliver han da helt til grin. Men der er kun de to muligheder! Uanset hvad der sker – og uanset hvordan det ender – så er der ingen tvivl om, at han selv bliver den største taber. Det er virkelig mærkeligt, at han ikke selv kan se det!

Lad mig lige skære pointen ud i pap: hvis der kommer en retssag, så er det jo muligt, at Peter Hansen taber – men det forudsætter at Christian Ingemann(og muligvis Carl Holst) erkender, at Christian Ingemann virkelig var ansat som PA og det vil så medføre en ny sag og en temmelig alvorlig situation for både Carl Holst og Christian Ingemann. 

Dette er virkelig en møgsag – både Carl Holst og hans spindoktor burde gøre alt hvad de kan, for at få denne sag stoppet og lukket så hurtigt som muligt … i stedet virker det jo næsten som om, at Christian Ingemann gør det modsatte. Jeg kan ikke lade ved med at grine. Det er jo fuldstændig lige som Gøg og Gokke! Eller Bambi på isen! 

En fremtid i Cirkus Revyen?

Det må være en af de mest absurde sager i dansk politik i mange, mange år. Jeg synes det er meget sjovere end “Two and a Half Men”, “Anger Management”, “Doc Martin”, “Brookelyn Nine-Nine” og alle de andre komedieserier, som jeg følger med i.

Hvis Christian Ingemann mister sit job … så kunne han måske blive ansat som klovn i Cirkus Revyen? Måske har de også et job og en rød næse til Carl Holst …. ?

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/venstre-mand-holsts-spindoktor-truer-mig/5734878

Reklamer