Jeg elsker at se fjernsyn, mens jeg nusser Storebror – men der er desværre et lille problem: jeg ser næsten aldrig krimier. Det er også ekstremt sjældent, at jeg ser en film – jeg kan simpelthen ikke koncentrere mig. Jeg tror det er fordi, at de fleste film er dødhamrende kedelige. Når jeg endelig ser en film, så ender det altid med, at jeg sidder og zapper frem og  tilbage mellem 3-4 forskellige programmer. Kan man så følge med i filmen? De fleste vil nok sige nej og jeg vil da ikke sige dem imod …

Jeg foretrækker debatprogrammer som fx. Presselogen, Besserwisserne, Mogensen og Kristiansen og lign. programmer på TV2 News. Jersild minus spind på DR2 er også et favoritprogram. Debatten med Clement Kjersgaard … not so much. Derudover ser jeg fortrinsvis reality programmer og komedieserier – men det er så her problemet opstår, for Storebror hader når jeg griner. Det er det værste han ved. Lige så snart jeg begynder at grine, så forsvinder han lynhurtigt! 

Storebror sover og jeg ser fjernsyn.

Storebror sover og jeg ser fjernsyn. Nogle gange ligger han på mine lår. Andre gange ligger han ved siden af. Så trækker jeg bordet helt hen til sofaen, for at han ikke skal falde ned på gulvet.

Reklamer