Jeg skrev mit første blogindlæg i juni 2007 – det er mere end 9 år siden. Man kan vist godt sige, at jeg efterhånden har brugt min taletid … 🙂

I løbet af disse år har jeg lært mange andre bloggere at kende. Nogle har blogget i kort tid og andre har blogget i lang tid. På et eller andet tidspunkt begynder alle at overveje om de skal fortsætte eller ej; nogle synes, at de bruger for meget tid på deres blog. Andre synes ikke længere, at de har noget spændende eller noget interessant at skrive om. Andre mister bare lysten. Jeg synes, at min holdbarhedsdato er overskredet.

Hvad skal der ske med bloggen? Skal jeg slette den? Eller skal jeg nøjes med at lukke den? Det har jeg tænkt meget over. Jeg er ikke helt sikker og derfor nøjes jeg med at lukke den. Der kommer ikke flere indlæg, men bloggen bliver ikke slettet. I hvert fald ikke lige nu.

Tak til  alle som har læst med på min blog – både dem som har læst med i kort tid og dem som har læst med i lang tid. Også en stor tak til alle som har skrevet kommentarer. Tusind tak til jer alle sammen. Måske mødes vi ude i den virkelige verden.

Hilsen Jens.

Storebror 2016

Storebror siger pænt farvel. Copyright: Jens Drejer.