Jeg er født i Jylland i 1971. Nu bor jeg i Nordsjælland – tæt på skov, strand og åbne marker. Samtidig bor jeg så tæt på København, at jeg stadig har mulighed for at benytte alle hovedstadens kulturtilbud. Jeg er ateist, homo og tilsyneladende kronisk single – jeg bor alene sammen med min kat. Mine interesser er opera, klassisk musk og litteratur – primært(men ikke udelukkende) den lidt ældre litteratur. Derudover er jeg sådan semi-pseudo-vegetar-veganer … eller noget i den retning!

Jeg er en sur gammel mand – og det har jeg vist været siden jeg var 15. År for år bliver det værre og værre … jeg ved godt, at der er mange som ikke tror på det, men det er bare fordi de ikke kender mig! Jeg er pissesur HELE TIDEN! Men jeg forsøger naturligvis altid at være venlig og høflig over for andre mennesker – og det lykkes formodentlig i de fleste tilfælde. Det er vel derfor mange mennesker slet ikke opdager, hvor gammel og sur jeg er!

Storebror - verdens bedste missekat!

Storebror – verdens bedste bamsemis!

Jeg er sikkert også et af verdens kedeligste mennesker! I hele mit liv har jeg kun været til én eneste rockkoncert – jeg var 14 og det var TV2 som spillede. Jeg HADER at gå i biografen. De sidste 15 år har jeg kun været der 4-5 gange – billedet er for stort og lyden er alt, alt for høj. Det er jo ikke til at holde ud! Jeg er heller ikke særlig berejst. Jeg har kun været uden for landets grænser 3-4 gange – og det er mange år siden. Jeg tror mit pas udløb en gang i det forrige århundrede. Jeg har hverken været i Thailand, Peru eller Lumbago. Det er ikke fordi, at jeg er bange for at rejse. Faktisk drømmer jeg om, at komme på en lille ferie et eller andet spændende sted. Måske bare et par dage i London eller Berlin …. Men jeg ved også, at lige så snart jeg kommer frem, så vil jeg betale næsten hvad som helst for at komme hjem igen så hurtigt som muligt. Jeg har det bare bedst hjemme hos mig selv … sammen med mine bøger … og Storebror!

Jeg er ikke anmelder. De professionelle anmeldere har en masse viden og en masse kompetencer, som jeg mangler. Jeg er blogger og det er noget helt andet – selv om jeg naturligvis ikke kan benægte, at jeg gerne og ofte anmelder både bøger, opera og klassiske musik. Lige som alle andre bloggere, så skriver jeg jo om de oplevelser og de emner som interesserer mig. Jeg tror, at jeg har fundet min egen stil, som forhåbentlig også har en vis eksistensberettigelse – men lad VENLIGST være med at tage mig alt for alvorligt.

Jeg er hverken på Facebook, Twitter, Instagram eller andre sociale medier – det gælder naturligvis også div. datingsider. 😉

Med venlig hilsen,

Jens Drejer

mail2jensdrejer@yahoo.com

MIN STRAND - i baggrunden kan man se Sverige.

MIN strand – i baggrunden kan man se Sverige.