Det er ikke tilladt at downloade mine billeder og bruge dem andre steder eller til andre formål – med mindre jeg har givet lov til dette.

Men der er en lille  finte i forhold til billeder – når man trykker på mange af mine billeder(ikke alle), så kan man se billedet i stort format. Dette billede har sit eget link og dette link har man faktisk lov til at dele. På den måde har man nemlig ikke delt et billede, men kun et link – og det er lovligt.

Det er altid lovligt at dele et link til mine indlæg via email, på Facebook eller andre sociale medier. På den måde har man nemlig ikke delt min tekst eller mit indlæg, men kun et link.

Det samme gælder i forhold til de videoer, som jeg har uploadet til Youtube og delt på min blog – man må ikke selv downloade mine videofilm og dele dem andre steder, men man har altid ret til at dele et link.

Ligeledes har man også  lov til at benytte sig af citatretten – det er ikke lovligt at kopiere et helt blogindlæg, men det er lovligt at citere et passende uddrag. Hvad er et “passende uddrag”? Loven er meget fleksibel på dette punkt, men der er ikke nogen klar og fast definition.

Dette er ikke mine regler.

Det er dansk lovgivning og den gælder selvfølgelig også på min blog.

Jeg vil slutte med at sige tak til alle, som deler eller har delt links til min blog og mine blogindlæg. Jeg bliver ked af det, når folk stjæler, men jeg bliver glad, når folk deler!

Hilsen Jens.